ny statsminister

Han ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som i dag er finansminister. Han havde givet Andersson en frist til klokken 12 mandag til at præsentere et grundlag for at gøre Andersson til statsminister.


Interior Blogg Villa Paprika Home Decor Styles Cozy House Interior

18 hours agoMagdalena Andersson S vald till ny statsminister.

. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin regerings afskedsbegæring til Riksdagens formand. Det er sket ved en partikongres torsdag i Gøteborg. Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister.

Det siger talmannen Andreas Norlen - Riksdagens øverste repræsentant. 54-årige Magdalena Andersson er officielt blevet valgt som ny leder for Socialdemokraterna. Har du brug for vejledning.

Det har de ikke fået hedder det. Från finansminister till statsminister på en månad 2 min 9 sek. Vänsterpartiet havde krævet forbedringer af regeringsgrundlag.

Se statsminister Mette Frederiksens tale ved FNs generaldebat. Hun står dermed til at efterfølge Stefan Löfven som Sveriges statsminister. Der var ikke megen spænding om valget idet samtlige partidistrikter havde.

Det har de ikke fået hedder det. Den 64-årige Löfven som har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år leder nu et forretningsministerium indtil en afløser er valgt i Riksdagen. 14 hours agoSå fortsätter tillvaron under Magdalena Andersson som statsminister på ungefär samma sätt som under Stefan Löfven.

Det siger talmannen Andreas Norlén - Riksdagens øverste repræsentant. Han havde givet Andersson en frist til klokken 12 mandag. Vägen dit har inte varit rak men efter förlängd sonderingstid och intensiva förhandlingar har nu Sverige fått sin första kvinnliga statsminister.

Men der kommer en afstemning i Riksdagen onsdag om hendes kandidatur. Magdalena Andersson är ny statsminister i Sverige. 54-årige Magdalena Andersson er officielt blevet valgt som ny leder for Socialdemokraterna.

64-årige Stefan Löfven ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som er ny partileder. Mads Claus RasmussenRitzau Scanpix. Sverige har fået landets første kvindelige statsminister - den 54-årige socialdemokrat Magdalena Andersson.

Det siger talmannen Andreas Norlen - Riksdagens øverste. Mette Frederiksen forventer at der bliver behov for initiativer for at holde smitte og indlæggelsestal nede. Det har de ikke fået hedder det.

Og der var ikke megen spænding om valget idet samtlige partidistrikter havde indstillet Andersson som er nuværende. 2 days agoSvensk S-leder har ikke opbakning som ny statsminister. Magdalena Andersson er godkendt som ny statsminister.

Statsminister Mette Frederiksen regner med at der igen kan blive indført forskellige inistiativer mod den stigende coronasmitte. Find information om covid-19 på coronasmittedk. En ny regeringskris kommer förr eller senare tills regeringen hittat ett sätt att säkra sitt parlamentariska underlag.

Han ventes at blive efterfulgt af sin socialdemokratiske partifælle Magdalena Andersson som i dag er finansminister. Magdalena Andersson S blir Sveriges första kvinnliga statsminister. Magdalena Andersson S är Sveriges 34e statsminister.

Han ventes at blive efterfulgt af sin socialdemokratiske partifælle Magdalena Andersson som i dag er. De svenske socialdemokraters leder Magdalena Andersson er onsdag blevet godkendt som Sveriges næste statsminister. Statsminister Mette Frederiksen præsenterer ministerrokade.

Statsminister forventer nye initiativer mod coronasmitten. Sveriges statsminister har indgivet sin afskedsbegæring 64-årige Stefan Löfven ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som er ny partileder. Der tegner sig et flertal bag Socialdemokraternas Magdalena Andersson som ny statsminister i Sverige.

At der skulle findes en ny S-leder og en ny statsminister stod klart da Löfven på overraskende vis denne sommer fortalte at han ville stoppe som statsminister. Hun blev officielt valgt som ny leder. Statsminister Mette Frederiksens tale ved Folketingets åbning den 5.

Afstemningen i Riksdagen om den kommende statsminister ventes at finde sted onsdag klokken 900 skriver TT. Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister siger talmannen. 2 days agoDer er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister.

1 day agoS-leder får ny støtte som Sveriges næste statsminister. 2 days agoDer er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas nye formand Magdalena Andersson til ny statsminister. Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister siger talmannen.

Vänsterpartiet havde krævet forbedringer af regeringsgrundlag. 2 days agoSvensk S-leder har ikke opbakning som ny statsminister. At der skulle findes en ny S-leder og en ny statsminister stod klart da Löfven i sommer overraskende meddelte at han ville stoppe som statsminister.

Det står klart efter en omröstning i riksdagen på onsdagen. Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister. Bilden togs efter att hon valts till ny partiordförande för Socialdemokraterna.

Det er sket ved en partikongres torsdag i Gøteborg. Barnjournalen - Ingvar Carlsson ny statsminister 1986. 9200 Adam IhseTtRitzau Scanpix.

Den 64-årige Löfven har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år. Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister. Hun står dermed til at efterfølge Stefan Löfven som Sveriges statsminister.

2 days agoSvensk S-leder har ikke opbakning som ny statsminister. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin afskedsbegæring til Riksdagens formand. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin afskedsbegæring til Riksdagens formand.

2 days agoVänsterpartiet havde krævet forbedringer af regeringsgrundlag. 2 days agoSvensk S-leder har ikke opbakning som ny statsminister. 1 day agoSVTs politiske kommentator Mats Knutson siger at det formodentlig er helt klart nu at Magdalena Andersson bliver ny statsminister.

Sveriges statsminister har indgivet sin afskedsbegæring avisendanmarkdk.


Pin Pa Hjem


Living Room Grey Interior House Interior


Stuen 18 Jan 1 Cream Couch Living Room Beige Couch Living Room Living Room Grey


Pin On Institut


Love This Living Room Esp The Coffee Table Living Room Grey Spacious Living Room Farm House Living Room


This Chair Home Decor Home Living Room Home House Interior


Tvstuen 8 6 2 Living Room Grey Dream Living Rooms Home


Interior Blogg Villa Paprika Farm House Living Room Silver Living Room Home Living Room


Huset 11 1 14 2 Home Home Decor Home Living Room


Pin By Kelly Tc On For The Home European Home Decor Home Cozy Living Rooms


Pin On Warm Fuzzy Cozy Home


Interior Blogg Villa Paprika Wohnen Wohnung Einrichten Und Wohnen


Pin On Inspiration Inside Decoration


Interior Blogg Villa Paprika Interior Family Living Rooms Dinning Room Tables


Pin On Home Lovely Home


Pin By Iris K On Warm Cozy Living Room Coffee Table Coffee Table Decor Living Room Coffee Table Living Room Modern


Interior 24 8 14 11 Jpg 399 600 Bildepunkter Home Interior Cozy House


Interior Blogg Villa Paprika Deco Salon Deco Maison Deco Interieure


Not Acceptable Grey Home Decor Home Decor Home

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel